Петочки Midday Madness забава со KiNK од 17 часот во Three Kitchen & Bar

По некое време, повторно журка продуцирана по светски стандарди со врвен артист, KiNK 20-ти септември, петок, во Three Kitchen & Bar со почеток од 17 часот.

KiNK е еден од најбараните продуценти во хаус музиката, артист со исклучетелен талент и богати способности. Навистина посебен музички креатор. Тој се истакнува истовремено со своите продукции и импресивни вештини за настапи во живо кои надминуваат се што досега сте виделе.

KiNK [Rush Hour, Macro] + Maci Stojanovic, Mihail P, Ivana Dragsiqi

Klub1212 Lounge Terrace, Ilina Angelovska, Marko Rikaloski

Бројот на билети ќе биде ограничен и истите ќе можат да се набават само во претпродажба во RadioBar и Three Kitchen & Bar. Цената на првите 100 лимитирани билети изнесува 500 денари, потоа 600 денари и 300 лимитирани билети изнесуваат 700 денари.

x

Check Also

Битолско чоколадно млеко со 10 витамини за поздраво детство (ФОТО ВЕСТ)

Внесувањето здрави и корисни состојки што го поттикнуваат развојот на детскиот организам ...