Pinterest идеи како да го декорирате домот со растенија

Време е да го разиграте домот со убави растенија. За кои видови зеленила сте љубители? Големи цвеќиња во ќошот од собата или мали зеленила кои се сладок декор во собата? Без разлика од изборот, тие се една од најдобрите природни работи кои можете да ги имате во својата средина. Создавајќи чувство на топлина и оплеменувајќи го просторот, претставуваат совршена декорација.

Тие служат за разубавување на собата, но и за освежување на воздухот. Затоа погледнете го нашиот избор на Pinterest предлози како да ги поставите билките во домот и уживајте во зеленилото ко ќе ве опушти во секојдневието.

Блиску до прозорецот

Големо растение во просторот

Декорација со скала или потпирачи

Декорација со масички и книги

Исти растенија едно до друго

 

Кој е вашиот избор?

x

Check Also

Отворање на групната изложба „4 пати слобода“

„4 пати слобода“ е заеднички проект на 4 ликовни уметнички, кои потекнуваат ...