Пивара Скопје со донација на летниковци во Чаир, Маџир Маало и Куманово

„Пивара Скопје” преку својот проект за заживување на маалскиот живот низ општините во нашата земја, донираше уште 3 од планираните 15 летниковци, и тоа во Чаир, во Маџир Маало, како и во Куманово.

Овие донации се во духот на слоганот „За нас“ на пивскиот бренд „Скопско“, а за тоа дека граѓаните се задоволни што повторно имаат каде да се дружат сведочи фактот што речиси веднаш по поставувањето на еден од летниковците “падна” и првата партија шах.

x

Check Also

На кафе со #ЖениМК во Ланголо до дискусија која ги поставува темелите на општествениот напредок

Во Ланголо ди кафе, мал и пријатен локал веднаш до Амбасадата на ...