Под мотото #ГРАДОТ започна четвртото издание на Fashion & Lifestyle Expo

Започна четвртото издание на единствениот настан кој ја слави креативноста, оригиналноста, финото живеење.

Ако не успеавте да го посетите до сега, вратите ќе бидат отворени и денес (петок) од 15 до 20 часот. Влезот е бесплатен.

Погледнете дел од атмосферата од првиот ден на Fashion & Lifestyle Expo.

x

Check Also

Новиот Huawei P30 lite е врвен спој на нови трендови и убава естетика

Мода е збор кој најчесто е изговорен од страна на млади луѓе. ...