Поглед на новите модни парчиња од &Other Stories

Трендот на стилот преземен од 90-те години продолжува да се провлекува во колекциите на модните марки за сезоната пролет/лето 2019. И брендот &Other Stories го форсира овој тренд, а видлив е и во новите модни парчиња кои ја надополнуваат пролетната колекција.

Акцентот е на еднобојните изгледи, црни и бели модни комбинации, и контрастно на нив – змијскиот принт. Од материјалите доминира ленот како најпријатен за носење во потоплите денови. Повеќе од модните парчиња се предимензионирани, а гладијаторските сандали се враќаат на модната сцена.

Во продолжение, погледнете дел од новите модни парчиња на &Other Stories.

x

Check Also

Отворање на нови продавници Parfois во Тетово и Битола

Вашиот омилен протугалски бренд за асесоари Parfois – поблиску до вас! Сега, со ...