Поглед наназад: 5 најлоши козметички трендови во 2015

Годината која изминува ни донесе најмалку 5 чудни трендови во светот на убавината и козметиката.

Овие 5 трендови не би сакале да се повтортат во 2016.

1 – Златниот медал за најлош тренд го доделуваме на балон ноктите.

trendovi 4

2- Сребрениот медал за брадите со светки

trendovi 3

3- Трето место за смешниот тренд на боење на влакната под пазувите.

trendovi 5

4 – Ќе се согласите, нели, дека пренацртаните усни се комични

trendovi 2

5- А уште покомична е кловн-шминката.

trendovi 1

x

Check Also

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...