Погледнете во ѕвезденото небо на Ирина Тошева и Нина Симовска

Неодамна, во скопскиот „Планетариум“ дизајнерките Нина Симовска и Ирина Тошева го промовираа мултимедијалниот концептуален проект „Мерсиер 45“.

Видеото  се  надоврзува  на  Месиер  45 обработувајќи го од аспект на митот за создавањето од темнина и женската енергија на вода.

Модното видео режирано од Ана Јакимска со музика на Ненад Стефаноски (Foolish Green). Кинематографија – Александар  Ристески,  монтажа –  Бранко  Костески.

 

 

x

Check Also

Life in Bloom, треба да ја видите летната колекција на Mango (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Летната колекција на популарната шпанска модна марка Mango е насловенаLife in Bloom.  ...