Бурџ ал Араб, повеќе од луксузен престој

Уште кога ги отвори своите врати Бурџ ал Араб ги освои сите престижни насловни страници како прв хотел со седум ѕвезди изграден на Блискиот Исток.

PIC69

Набргу хотелот стана иконско обележје на Дубаи, нудејќи највисоко ниво на луксуз, сместување на гостите и гастрономски специјалитети.

PIC18

Дизајниран е во облик на арапска едрилица која плови, со иновативна надворешност и богат ентериер кој со текот на времето ги привлече речиси сите светски славни личности, но и патниците кои сакаат да патуваат со многу стил.

arab 2
Сепак, има нешто многу повеќе од луксуз во овој хотел, а тоа е неговото физичко присуство што го прави единствен.

PIC28

Погледнете го првиот нацрт од хотелот и се ќе ви стане појасно.

arab 1

x

Check Also

Повеќе харизма во личниот стил, со помош на додатоци

За многумина, зборот „стил“ претставува термин резервиран за изглед како од списанија ...