Повик за учество на A’ Design Award & Competition натпреварувањето

A’ Design Award & Competition е престижно меѓународно натпреварување за дизајн, а победниците секоја година ги одредува жири комисија.

slika 77

Наградите на A’ Design се класифицирани во лепеза на креативни полиња за да се истакнат најдобрите дизајнери од сите земји и во сите дисциплини. Секоја пријава за натпреварувањето внимателно се разгледува и анонимно се оценува од компетентна жири комисија составена од искусни академици, истакнати членови на печатот и докажани професионалци. A’ Design Award & Competition ветува слава, престиж, публицитет и меѓународно признание на добитниците на A’ Design Award преку A’ Design наградата која се доделува за да се величаат наградените дизајни.

slika 8

“A’ Design наградата”е доста посакуван и сеопфатен комплет за наградените дизајни. ” A’ Design наградата” вклучува, но не е ограничена на: меѓународен сертификат за совршенство во дизајнирањето во метална рамка, покана за ексклузивната гала-вечера во Италија, онлајн + офлајн изложба на наградените проекти, А2 постер на наградените проекти, објавување во годишното печатено издание со најдобрите проекти, специјални 3D печатени метални трофеи во луксузна црна кутија, превод на проектот на 20+ јазици со цел вистински да се допре до меѓународната публика, ексклузивно интервју со победникот, подготовка и дистрибуција на соопштенија за печат, лиценца за користење “A’ Design Award Winner Logo” во вашата комуникација, промоција на наградените дела во илјадници други публикации, настапи во медиуми преку нашите медиумски партнери, вклучување во World Design Rankings, како и пристап до други маркетинг и ПР алатки.

slika 69

A’ Design Award & Competition е формирана за промоција и да се оддаде признание на најдобрите дизајнерски дела во сите земји и во сите креативни дисциплини. Примарна цел на A’ Design Award & Competition е да се создаде глобална свест и разбирање за практиките и принципите на добриот дизајн преку истакнување на најдобрите дизајни во сите земји и во сите индустриски полиња. Крајната цел на A’ Design Awards е да им помогне на дизајнерите и брендовите ширум светот да креираат супериорни производи и проекти кои се од корист за општеството.

slika 50

A’ Design Award & Competition има филантропска цел да го напредне општеството преку проширување на границите на науката, дизајнот, креативноста и технологијата. А` Design натпреварот цели кон креирање мотивациони програми за да се поттикне и награди креативноста, оригиналните идеи и создавањето концепти во сите индустриски сектори. Логото за “Добитник на А` Design Награда”, кој го добиваат победничките дизајни, ги истакнува оригиналните, функционалните и ефикасните дизајни, кои помагаат  светот да стане подобро место за живеење.

Секоја година, проектите насочени кон иновација, технологија, дизајн и креативност се наградуваат со A’ Design Award. Пријавите се прифаќаат годишно до 28 февруари а резултатите се објавуваат секоја година на 15 април. Дизајнерите ширум светот се повикани да земат учество во рангирањето преку пријавување на своите најдобри дела, проекти и производи. Пријавите се прифаќаат доколку се дизајнирани во последните 10 години.

Дознајте повеќе за A’ Design Awards

Проверете ја презентацијата на A’ Design Awards : http://www.designaward.com
Проверете ги наградуваните дизајни : http://www.awardeddesigns.com
Пријавете ги вашите дела на A’ Design Awards натпреварот:  https://competition.adesignaward.com/registration.php

x

Check Also

Листа на желби: Розови сандали со помпони од H&M

Во колекцијата дизајнирана за крајот на летото, модната марка Х&М ни нуди ...