Поврзани насекаде со летната роаминг понуда на Телеком

-500 MB интернет и 500 минути во роаминг
-Летната роаминг промоција важи за корисниците на Smart постпејд, Magenta 1, како и за Business и Magenta 1 Business тарифните пакети
– Со новата роаминг понуда, корисниците можат да разговараат и да сурфаат безгрижно каде и да се
Македонски Телеком подготви летна роаминг промотивна понуда којашто на корисниците за време на годишните одмори им овозможува опуштена и безгрижна комуникација во странство. Со новата понуда, сите нови и постојни приватни корисници на Smart постпејд и Magenta 1, како и бизнис корисниците на Business и Magenta 1 Business тарифните пакети, добиваат 500 MB интернет и 500 минути во роаминг, достапни за користење цело лето.

Mинутите се однесуваат на појдовни и дојдовни повици во роаминг и за опцијата најевтин роаминг. По целосно искористување на промотивниот роаминг сообраќај, корисникот ќе добие SMS за искористените минути за разговор, како и за искористениот интернет сообраќај.
Дополнително, со новата понуда корисниците на Smart постпејд тарифите можат да ја искористат неверојатната летна понуда и да го одберат својот омилен смартфон по одлична цена. Промотивните минути и интернет во роаминг можат да се користат до 30 септември 2018.
Со новата летна роаминг понуда, корисниците на Телеком можат опуштено да се фотографираат и да споделуваат незаборавни доживувања со своите најблиски за време на годишниот одмор или пак, да бидат постојано во комуникација со своите соработници додека се на службен пат во странство. Промоцијата важи ограничен временски период. Повеќе информации за летната роаминг понуда, корисниците можат да најдат на веб страницата www.telekom.mk, во Телеком продавниците, како и преку Контакт центарот на 122 или 120.

x

Check Also

H&M лансираше нови модели на палта од рециклирани материјали

За претстојнава сезона, дизајнерите од H&M ни препорачуваат да носиме палта дизајнирани од ...