Празнична кампања на Estee Lauder во знакот на силната црвена нијанса

Популарните модели Каролин Марфи, Грејс Елизабет и Феи Феи Сан се главни лица во празничната кампања на козметичката марка Estee Lauder. 

Estee Lauder ја лансираше празничната кампања насловена Ред Хот Холидеј. Од козметичката марка не советуваат за празниците да ги нагласиме очите, а во тој случај усните да бидат во недоминантна нијанса, или обратно – кога усните се црвените, очите да бидат подискретни. Освен со фотосесија кампањата е поддржана и со кратко видео.

 

x

Check Also

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...