Преслатки велигденски украсувања на ноктите

Ова се идеи за украсување на нокти во знакот на големиот празник Велигден. Преслатки се, а лесно се изведуваат.

Декорација – јајца

Јајцата се препознатлив симбол на овој празник. За да внесете велигденска магија во вашиот стил, може да нацртате шарени велигденски јајца на вашите нокти или само точки кои асоцираат на декоративни велигденски јајца.

Декорација – зајче

Велигденско зајче е подеднакво добар избор. Преку фотографијата може да видите како тоа да го направите.

Декорација – морков

Ако сте вешти во сликање може да нацртате морковчиња на ноктите, ако не сте – доволно е да си поиграте со живописните бои кои асоцираат на морков.

x

Check Also

Легендарниот парфем ANGEL доби нова верзија – Angel Nova

Тони Гарн е лице во камапњата на Mugler за новиот парфем насловен Angel ...