Преслатките Тролови пристигнаа во продавниците „Крш“

Новиот филм-комедија од „Дрим Воркс“ е возбудлива авантура на срцата и долгите поткренати коси во боите на виножитото. Затоа резервирајте го месецот ноември за најубавата приказна и игра со Троловите.

Сосема во чекор со светските трендови, најголемиот дистрибутер на играчки кај нас, „Панкомерц“, веќе ги донесе Троловите во продавниците „Крш“, произведени од реномираната германска компанија Хазбро.

3

Инаку, Троловите беа суперпопуларни во 90-те години и беа неизбежен дел од секоја игра на девојчињата, сега пак, се враќаат во модерно и разубавено издание.

Обезбедете си го навреме вашите фаворити на Тролови или соберете ги сите, и играта може да започне!

4

6

1

Крш тц Рамстор, Крш ГТЦ сутерен, Крш тц Зебра, Крш Скопје сити мол, Крш Капитол мол, Крш Веро центар, Крш Сума Куманово и Крш Ситицентар Гостивар.

x

Check Also

Тренд на неделата: Жолти чизми од специјалната колекција на Timberland

За тренд на неделата дефинитивно се одлучивме за жолтите чизми дизајнирани од ...