Програма на Моден викенд Скопје, почнува денес

Денес почнува Модниот викенд Скопје, под слоганот – 10 години заедно, приказната продолжува.

Честа да го овтори Модниот викенд ѝ припадна на модната дизајнерка Ирина Тошева, која воедно има и најголем број на учества на овој најголем моден настан кај нас, во изминатите десет години.

Модниот викенд Скопје ќе трае до 3-ти ноември, а ќе се случува во Музејот на град Скопје.

Еве ја програмата.

x

Check Also

Поглед на празничната колекција на MANGO

Декемвриската сезона на празнични денови е пред нас, па време е да ...