Пролетната колекција од Fila ни го враќа италијанскиот шарм

Каталогот во кој е претставена новата колекција на Fila е снимен на живописните улички во северна Италија, од каде што е инпирирана колекцијата.

Во понудата за сезоната пролет се вратени редизајнирани популарни модели од 90-те години, особено препознатливи по колоритноста.

Фокусот е ставен и на поло-маичките и спортските џемпери.

 

x

Check Also

Над 300 млади пливачи на Зимското национално првенство во мали базени

Зимско национално првенство во мали базени се одржа во Спортскиот Центар Борис Трајковски во ...