Свадбени торти во нашиот град кои ќе ве остават без здив

Ако сте љубител на слатки, веруваме дека на венчавките најинтересен момент е кога ќе треба да се изнесе свадбената торта. Во суштина од тоа се прави спектакл , обичај е да се изгасат светлата и проследено со добар избор на музика  да се изнесе тортата која е често придружена со огномет и со погледи на сите присутни.
fgnfgnfgnxfngfngxfgnx

Свадбената торта е еден од најслатките теми за прераскажување, се разменуваат мислења дали била доволно голема, како била украсена и што е најважно … дали и колку била вкусна. (мажените дами често би ја споредиле со својата торта.) Погледнете неколку идеи за тоа како можете да ја украсите вашата бела свадбена торта.

Svadbene-torte-12

Svadbene-torte-18

Svadbene-torte-15

Svadbene-torte-7

Svadbene-torte-13

Svadbene-torte-9

Svadbene-torte-3

Svadbene-torte-20

Svadbene-torte-2

Svadbene-torte-21

Svadbene-torte-14

Svadbene-torte-11

Svadbene-torte-1

x

Check Also

Идеи за уредување на вашата тераса  

  Не дозволувајте вашата тераса да биде склад за непотребните работи од ...