Прв ден од модниот настан на EXPO30 [ГАЛЕРИЈА]

Вчера, 16 септември се одржаа модните ревии на Никола Ефтимов, „Лудус“, Росица Мршиќ, Евгенија Зафировска и Нела Тодоровска – „Маригуча“. Диџеите кои ги збогатија ревиите со музичка подлога се: Зоки Бејбе, Бранчез, Флудер, Дела и Маци.

Погледнете ги фотографиите од ревиите.

Никола Ефтимов

Никола Ефтимов

Лудус

„Лудус“

Росица Мршиќ

Росица Мршиќ

Евгенија Зафировска

Евгенија Зафировска

Mariguccha

Mariguccha

Денес, ќе се одржат ревиите на Лидија Георгиева, Силвија Михајловска – „Алшар“, Митко Занов, Јована Филиповиќ и Тања Кокев.

x

Check Also

Овој петок концерт на Лозано во Скопје Сити Мол!

Skopje City Mall со задоволство го најави нивниот следен концерт, а тоа ...