Прва подводна изложба на фотографии

Луксузниот хотел- оператор Пер Аквум ја промовираше програмата предвидена за 2014 година преку календарот наречен Календар на соништата.

maldivi 3

Целта на овој календар е да се привлечат познати светски имиња од светот на уметноста и шоубизнисот и годинава да дојдат на  Малдивите, но и да се привлечат туристи на оваа дестинација.

maldivi 2

Програмата започнува со еден уникатен настан – прва изложба на фотографии која ќе се случува под вода. Изложбата на тема светот на бајките и фантазијата ќе се отвори на 4-ти март, а ќе трае до 31 мај.

Акцентот ќе биде ставен на делата на повеќекратно наградуваниот уметник Андреас Франк.

x

Check Also

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ: Многу љубов за водните знаци, незаборавен за Лавовите

Во август планетата Венера ќе го напушти знакот на Близнаци и ќе ...