Работно време на Скопје Сити мол за време на Велигденските празници

Скопје Сити мол ги известува сите посетители дека за време на Велигденските празници ќе работи со скратено работно време. Празничниот режим на работа се однесува на деновите петок, недела и понеделник и тоа по следниот распоред и саатница.

Продавници, игротека и брза храна:

Петок 06.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Недела 08.04.2018 – од 12:00 до 20:00 часот

Понеделник 09.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Кино, боулинг, кафетерии и ресторани:

Петок 06.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Недела 08.04.2018 – од 12:00 до 01:00 часот

Понеделник 09.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Хипермаркет:

Петок 06.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

Недела 08.04.2018 – од 10:00 до 20:00 часот

Понеделник 09.04.2018 – ќе се работи со регуларно работно време

x

Check Also

Модна забава за девојченца – Pop Pop Hair Surprise, нов поп тренд меѓу играчките

Влезете во фантастичниотт свет на Pop Pop Hair Surprise. Оставете ги вашите ...