Раскошна убавина: Елена Гуговска и колекцијата Торео

Мирисот на Шпанија, на љубовта, страста и борбата (животна) ни доаѓа преку новата колекција на дизајнерот Роберт Ивановски.

elena 3

Елена Гуговска за колекцијата Торео позира пред објективот на Виктор Наумовски. [sociallocker id=”5733″]

elena 2

elena 5

elena 6

elena 7

 

 

[/sociallocker]elena 4

x

Check Also

Нова кампања на MANGO: Да ја изградиме заедно иднината!

“NEW VOICES”, е нова рекламна кампања на шпанската модна марка Mango за ...