Репертоар на кино Милениум (21-26.10.2021)

Проверете кои филмови се прикажуваат. 

  • Распоред за четврток-петок (21-22.10)

17:00  | ТОМА
режија: Драган Бјелогрлиќ

19:30  | ДИНА
режија: Денис Вилнев

22:00  | НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ
режија: Кери Фукунага

  • Викенд распоред / сабота-недела (23-24.10)

11:00  | ЅВЕЗДЕНИ КУЧИЊА: ТРОПСКА АВАНТУРА
режија: Ина Евланикова

13:00  | НЕСОВРШЕНИОТ РОБОТ РОН
режија: Сара Смит

17:00  | ТОМА
режија: Драган Бјелогрлиќ

19:30  | ДИНА
режија: Денис Вилнев

22:00  | НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ
режија: Кери Фукунага

  • Репертоар за понеделник-вторник (25-26.10)

17:00  | ТОМА
режија: Драган Бјелогрлиќ

19:30  | ДИНА
режија: Денис Вилнев

22:00  | НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ
режија: Кери Фукунага

 

Билетите по цена од 200 денари се достапни на билетарница во кино Милениум. Цената се однесува на сите филмови, освен детските („Несовршениот робот Рон“ и „Ѕвездени кучиња: тропска авантура“) чија цена изнесува 150 денари.

Повеќе информации: https://kinomilenium.mk

Социјални мрежи: https://www.facebook.com/KinoMilenium
https://www.instagram.com/kino_milenium

x

Check Also

ИЗЛОЖБА: „Убава е Македонија“ од Новица Трајковски во галерија „Метаноја“

Денес (понеделник, 18 октомври) од 12 часот на ул. Максим Горки бр. ...