Revalid®: Уште неколку дена до крајот на наградната игра за да освоите патување во Швајцарија

Имате уште неколку дена да купите еден од производите на Revalid® и да бидете потенцијален добитник на незаборавен викенд за двајца во Швајцарија. Токму вие може да ја изберете дестинацијата, поточно да заминете на прекрасните швајцарски Алпи,  да го почувствувате  духот на космополитскиот град Цирих или пак да уживате во Луцерн и со тоа да ја откриете убавината на Швајцарија.

„Revalid® по повод 25 години од своето постоење како бренд, крајот на годината го заокружуваме со наградна игра, така што потенцијални добитници се сите оние кои ќе купат минимум еден производ од нашата колекција. Производите од колекцијата Revalid® можете да ги најдете во сите подобро снабдените аптеки низ државата. Се што треба да направите е да го пронајдете кодот кој ќе го најдете на задната страна на налепницата залепена на предната страна на производот и да го регистрирате на нашата веб страна  www.revalid.mk .  Чувајте го кодот и фискалната сметка. Ви преостануваат уште неколку дена до 31-ви декември да го сторите тоа односно да земете учевство во наградната игра“ велат од Revalid®.

Освен викенд во Швајцарија, ќе бидат доделени и 50 Revalid® сетови составени од шампон, балсам и маска за коса, како и уште 50 Revalid® сетови во кои има шампон и балсам.

Сите производи од колекцијата Revalid® се нежни за скалпот и косата и се корисни за секојдневна употреба. При дерматолошки тестирања, целата колекција се докажала како многу ефикасна и добро поднослива за скалпот и косата. Revalid® и го дава на вашата коса она што и е потребно.

x

Check Also

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...