Резервирајте си го утрешниот ден за #WeLoveSummer во Women’secret во Ramstore Mall

Го сакаме летото во костимите за капење нa Women’secret!

В среда, со почеток во 11 часот до 14 часот, во продавницата на Women’secret во Ramstore Mall ќе се случува промотивниот коктел настан #WeLoveSummer – женска дружба и уживање во летни коктели, а ќе има и други слатки изненадувања.

Не заборавајте на паметниот шопинг. Костимите за капење ќе бидат промотивно намалени за 20% во текот на целиот ден!

Во продолжение, погледнете само мал дел од понудата на Women’secret…И, како да не ги обожуваме!

 

 

x

Check Also

Македонски студентки на Зоохакатон со проект за подигнување на јавната свест за трговија со животни  

Студентките Сара Јованова и Елмедина Мислими од Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје изработија ...