Ријана бара од Топ-шоп 5 милиони долари за користење на нејзиниот лик

Откако Топ-шоп сакаше да ја „смири“ со 5.000 долари, пејачката одлучи да оди до крајrijana top sop 2
Поради маичката која марката „Топ-шоп“ ја лансираше на пазарот, користејќи го ликот на Ријана, тимот на пејачката одлучи да преговара со раководителите на компанијата и да побараат отштета.

Според последните вести кои пристигнаа од „Њујорк пост“, Аркадија груп и’ понудиле на Ријана за да се „смири“ само 5.000 долари, додавајќи дека понатаму „воопшто не им е гајле“. Таквиот однос дополнително ја разлутил, па според истиот извор, одлучила да оди до крај и да ги тужи за 5 милиони долари.

Ај да го почекаме расплетот и на оваа „турска серија“.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...