Шармантната Изабел Ипер пристигна во Битола

Малку по 13 часот во Битола пристигна Изабел Ипер која плени со едноставниот шарм. Во Епинал беше пречекана од претставници на фестивалот.

iper 1

Изабел Ипер пристигна во Битола со цел да ја прими специјалната награда Златна камера 300 поради особен придонес кон филмската уметност.

iper 2

Глумицата дојде во придружба на својата асистентка и со многу скромни барања, што прилега на големината на актерската појава што ја поседува и која е забележана од големите европски и светски режисери.

 

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...