Во тренд: Божиќни џемпери Save the Children!

Големите модни куќи со здружени сили ја лансираа божиќната кампања Save the Children, линија на џемпери. Парите од продажбата ќе одат во хуманитарни цели за помош на вулнерабилната група деца.  

djemperi

Во овој голем проект се вклучија модните куќи Александар МекКвин, Анја Хајндмарк, Барбери, Дејвид Кома, Хенри Холанд, Пол Смит, Петер Пилото, Вивиен Вествуд и други.

Нивните рачно изработени џемпери ќе можат да се купат на аукцијата која почнува на 13 декември и ќе трае цел месец.

x

Check Also

Пролет во светло-жолта нијанса со колекцијата на &Other Stories

Еден ден не дели од официјалното пристигнување на пролетта, а модната марка &Other ...