Се’ е во добриот маркетинг: Трите ангели на Викторија сикрет на едно место

Што ни носи новата колекција на модната марка за долна облека

viktorija 10

Во фотосесијата за каталогот на Викторија сикрет за сезоната лето 2014 позираат трите „ангели“ на оваа марка – Андријана Лима, Кендис Свонепул и Даутцен Крус.

И покрај бројните коментари дека Викторија сикрет ја надминува својата далеку поквалитетна конкуренција единствено благодарение на „ангелите“ а не на материјалите кои ги употребува во изработката, прочуената марка и понатаму останува една од најзборуваните.

viktorija 9

Јасен ви е штосот, нели? Ако сеуште се двоумите зошто е тоа така, фрлете еден поглед на фотографиите.

viktorija 8viktorija 7viktorija 6viktorija 5viktorija 4viktorija 3viktorija 2

x

Check Also

TIME AFTER SUNSET, поглед на пролетната колекција на MASSIMO DUTTI

Малгосија Бела е лице во новата кампања на шпанската модна марка Масимо ...