Се отвори нова продавница специјализирана за бебешка опрема и играчки „КРШ Бебе“

Отсега секоја потребна опрема или играчки за бебиња може да ги најдете на едно место – во новоотворената продавница „Крш бебе“.
krs 0
„Крш бебе“ е специјализирана и најголема продавница за бебешка опрема и играчки, а претставува дел од „семејството“ на ланецот продавници за детски играчки „Крш“ каде може да ги најдеме најпопуларните и најпотребните играчки од познатите светски брендови.
krs 099
krs 88
„КРШ Бебе“ се наоѓа во Веро Шопинг Центар на 2 кат. Добредојдени сте!
krs 866
krs 87
krs 77

x

Check Also

Над 300 млади пливачи на Зимското национално првенство во мали базени

Зимско национално првенство во мали базени се одржа во Спортскиот Центар Борис Трајковски во ...