Сте ја посетиле онлајн продавницата на Бијонсе?

Бијонсе отвори своја онлајн продавница, маичките и платнените торби се со пристојни цени.

Торба 21.20 евра

Торба 21.20 евра

Познатата пејачка Бијонсе отвори своја Интернет продавница, а акцентот на гардеробата која се нуди е во знакот на нејзината „Mrs. Carter“ турнеја.

Маичка 38.86 евра

Маичка 38.86 евра

Можат да се нарачаат главно маички и чанти, а цените се пристојни, се движат од 20-тина до 55. евра.

Маичка 31.79 евра

Маичка 31.79 евра

Маичка 28.26 евра

Маичка 28.26 евра

Посетете ја продавницата тука.

x

Check Also

Мини Маус манија: венчиња за коса на најпознатите марки

Што имаат во оваа сезона заедничко Гучи, Прада, Диор, Марк Џејкобс, Миу ...