Себастијан Еразурис, уметник кој ги урна стандардите во чевларството

Познат по бројните скултури, овој уметник со потекло од Чиле, кој живее и работи во Њујорк се обиде да создаде скултури и од чевлите.

glavna

Со помош на 3Д технологијата, линијата на неговите чевли е придружена со фотографии и приказни кои ни го откриваат процесот на создавање.

9

8

Можеби ви изгледаат како да се извлечени од минатото или донесени од иднината, но овие чевли се безвременски, а само најекстравагантните ќе можат да зачекорат во нив.

7

6

5

4

10

1

2

3

x

Check Also

Топ моделот Стела Максвел го рекламира новиот парфем на Moschino – Toy 2 Bubble Gum

Ангелот на Викторија сикрет, топ моделката Стела Максвел, е заштитно лице на ...