Селфи-фотографии на 10-те нови ангели на Викторија сикрет

Сите десет нови ангели на Викторија сикрет направија селфи фотографии во центарот на Њујорк.

vs2

За прват сите десет нови ангели на Викторија сикрет застанаа заедно пред камерата со цел да ја покажат на светот новата „колективна“ убавина на марката за долна облека. Селфи фотосесијата беше дел од нивното гостување во емисијата Добро утро Америка.

Потоа си ги разменија белите маички кои всушност ја промовираат новата линија за нега на тело.

vs4

Ангелите на Викторија сикрет се еден интернационален тим на убавица од повеќе земји во светот, од Русија, Бразил, Португалија, Велика Британија, Холандија, Шведска и три убавици од САД.

vs

x

Check Also

Седа коса: тренд што обедини многу sвезди во движењето „без боја“ – од Енди Мекдауел до Џејн Фонда, Џоди Фостер, Џејми Ли Кертис до…

Кој рече дека седата коса им одговара само на мажите? Од Енди ...