Шарлиз Терон е златна девојка во новата кампања на J’adore

Глумицата од А листата, Шарлие Терон блеска во новата рекламна кампања за парфемот J’adore на Диор.

Соработката на Диор и Терон континуирано трае од 2004 година.

–  “J’adore е исклучителен парфем , бидејќи успева да биде без напор заводлив, сочувувајќи ја оригиналната структура. J’adore измисли цвет кој не постои ” вели парфимерот на Dior, Франсоа Демаж.

 

x

Check Also

Грејс Елизабет е лице во новата кампања на Estee Lauder

Новиот ангел на Викторија сикрет, Грејс Елизабет, е главно лице во рекламната ...