Шерон Стоун во фотосесија за Вог: Секси на 61 година

Португалското издание на Вог се повеќе му парира на италијанскиот Вог, лансирајќи насловни страници кои го привлекуваат вниманието на читателската публика.

За мајското издание на Вог, насловната и припадна на 61-годишната глумица Шерон Стоун. Насловната и внатрешните страници на кои позира Стоун се фотографирани од Бранислав Симончиќ.

Ќе се согласите, прекрасно е да се види прекрасната Шерон Стоун на насловната страница.

 

x

Check Also

Ангелите на Викторија сикрет вака ја најавија новата колекција

Victoria’s Secret лансираше жешка кампања најавувајќи ја новата колекција на долна облека ...