Шик: Бесплатно школо за готвење на Цептер

Рокот за пријавување поради интерес продолжен во следните седум дена!

Тајната на готвењето не се состои во добрите рецепти, туку во правилната подготовка на здравата храна. Тоа ќе ви го кажат и најдобрите гастрономи. И се разбира ќе додадат, – најважно е да научите да приготвувате здрав оброк за себе и најблиските и така ќе станете шеф на вашата кујна.

novo cepter

Поради големиот број на заинтересирани и пријавени во бесплатното школо за готвење на Цептер, компанијата најавува прифаќање на пријави за учество во школото и во следните седум дена.

Да ве потсетиме, освен корисните совети и искуства за приготвување на здрава храна, ве очекуваат и пријатни изненадувања и специјална наградна лотарија.

Браво за иницијативата на Цептер!

x

Check Also

Дури 84% од родителите се загрижени за онлајн безбедноста на нивното дете, но не одвојуваат време да зборуваат за тоа

Новото глобално истражување на Касперски открива предизвици зад ограничените семејни разговори за ...