Шон Пен има нова љубов, 32 години помлада од него

Тој има 59 години, таа 27 години, а заедно се од 2016 година. На еден настан во Лос Анџелес новиот пар со голема разлика во годините го привлече вниманието.

Шон Пен има нова девојка. Лејла Џорџ. Во годините можеби се многу далеку, но сентиментално се многу блиску. Двојката за прват се појави заедно на Гала добротвораната акција која неодамна се одржа во Лос Анџелес. Изгледале многу вљубено и постојано се гушкале и бакнувале.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Летиција од Шпанија работи во домашна атмосфера со мокасинки

Шпанија доживува тежок период поради итните случај од коронавирусот. Па дури и ...