Шопинг во Скопје: Шик новогодишни подароци за (нај)малите и најмилите – децата (ФОТО)

Најреномираната македонска компанија за играчки Панкомерц во своите продавници „Крш“ веќе ни ја донесе празничната атмосфера, а широката понуда на најмодерните играчки во светот дополнително ја загрева возбудата на децата кои, и да не веруваат во Дедо Мраз, бездруго веруваат во најдобриот избор на нивните родители.

Лего сет за ектравагантните деца, 3.890 денари

Лего сет за ектравагантните деца, 3.890 денари

А како можат да се замислат воопшто празниците без веселата детска смеа? За една поширока детска искрена насмевка ви ги отвораме вратите на продавниците Крш кои и годинава предводат во изборот на играчки за најмилите.

 

За креативните главички, Лего сет, 1.990 денари

За креативните главички, Лего сет, 1.990 денари

Без разлика на тоа дали сеуште веруваат во идејата дека Дедо Мраз ќе им донесе новогодишен подарок, верувајте дека се потрудиле да бидат умни во текот на целата година само да го „заслужат“ најомилениот подарок кој воопшто и не мора да стаса преку оџакот – играчката!

Лего сет, 5.070 денари

Лего сет, 5.070 денари

Дури и ако сте одлучни да им подарите новогодишно пакетче полно со чоколада, имајте в предвид дека во него, мора да има барем еда играчка.

Од врвниот производите Хасбро, сет 1.990 денари

Од врвниот производител Хасбро, сет пластелини за креативна игра, 1.990 денари

Најпосле, во светот на децата, играчката е единствениот клуч кој ја отвора вратата на нивната прекрасна фантазија.

2.890 денари

2.890 денари

 

1.699 денари

1.699 денари

 

Светскиот тренд и кај нас, Јенга бум, 1.890 денари

Светскиот тренд и кај нас, Јенга бум, 1.890 денари

 

Сет за романтичните девојчиња, Мај литл пони, 2.790 денари

Сет за романтичните девојчиња, Мај литл пони, 2.790 денари

 

...И за вештите мажиња, 2.390 денари

…И за малите мажиња вљубени во автомобилизмот, 2.390 денари

 

1.190 денари

За дружељубивите, 1.190 денари

 

...и за оние кои сакаат да ја освојат вселената, сет 5.510 денари

…и за оние кои сакаат да ја освојат вселената, сет 5.510 денари

 

...но, и за оние најмалите кои сеуште го освојуваат најблискиот простор, 3.690 денари

…но, и за оние најмалите кои сеуште го освојуваат најблискиот простор, 3.690 денари

 

...како и за оние кои сакаат побрзо да пораснат, 4.310 денари

…како и за оние кои сакаат побргу да пораснат, 4.310 денари

x

Check Also

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По најавата за емитувањето ...