Шопинг водич за Last minute sale: Како до совршен стил за помалку од 2.000 денари!

 

Лина Гегоска и Јана Бундалевска се нашиот избор на модни детективки кои во потрага по ефтини, а впечатливи модни комбинации, нé уверија во својата дарба да соединат одлични парчиња облека, весели и стилски функционални комбинации, купени на Last minute sale до -70% попуст во Скопје сити мол.

Нема прирачник за тоа како да се биде уникатен и автентичен, со слободен дух и приемчивост кон нови стилови, но Лина и Јана успеаа да ни овозможат нови модни искуства со широкиот спектар на стилови во Скопје сити мол, актуелни, забавни и естетски возбудливи модни примероци.  Last minute sale во Скопје сити мол трае до 21 август и на сите следбеници на модата им нуди одлични модни содржини со неверојатно ниски цени до -70% попуст, во одредени продавници, на одредени парчиња облека.

Дојдете во Скопје сити мол на Last minute sale, најавангардното и највозбудливо модно жариште и уживајте во играњето со комбинаците и стиловите по одлични цени.

Шорцеви Ваикики - 749 денари, маица Ваикики - 599 денари и марама Ваикики - 349 денари

Шорцеви Ваикики – 749 денари, маица Ваикики – 599 денари и марама Ваикики – 349 денари

Шорцеви Ваикики - 749 денари, блуза Ваикики - 599 денари и марама Ваикики - 349 денари

Шорцеви Ваикики – 749 денари, блуза Ваикики – 599 денари и марама Ваикики – 349 денари

Шорцеви Ваикики - 749 денари, кошула Ваикики - 499 денари и марама Ваикики - 349 денари

Шорцеви Ваикики – 749 денари, кошула Ваикики – 499 денари и марама Ваикики – 349 денари

Здолниште Ваикики - 749 денари, блуза Ваикики - 449 денари и марама Ваикики - 499 денари

Здолниште Ваикики – 749 денари, блуза Ваикики – 449 денари и марама Ваикики – 499 денари

Фармерки Ваикики - 1.699 денари и марама Ваикики - 349 денари

Фармерки Ваикики – 1.699 денари и марама Ваикики – 349 денари

Кошула Ваикики - 349 денари, здолниште Ваикики - 649 денари и чанта Ваикики - 649 денари

Кошула Ваикики – 349 денари, здолниште Ваикики – 649 денари и чанта Ваикики – 649 денари

x

Check Also

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути

Автоматизиран молекуларен RT-PCR апарат и тестови за детекција на корона вирусот, со ...