Што тесните фармерки кои ги носите откриваат за вас

Новата студија од Квалтрикс вели дека тесните фармерки говорат многу за нашите навики и карактер, вклучувајќи и тоа колку сме среќни, колку имаме самодоверба, па дури и каде би седале во авионот.

skin 2

Студијата тврди дека оние кои носат тесни фамерки се за 9 проценти посреќни од оние кои не носат, дека во авион нема да седнат покрај прозорецот туку покрај патеката, дека повеќето од нив се смеаат за личности „со исклучително голема или многу голема самодоверба“, поточно дури 12 отсто од „полните со самодоверба“ би облекле со задоволство тесни фармерки.

skin 3

Понатаму, од Квалтрикс објаснуваат дека без разлика на формата на телото, облините, конфекцискиот број или тежината, оние кои носат тесни фармерки се чувствуваат привлечно во своја кожа.

Погледнете ги резултатите од истражувањето.

x

Check Also

Промоција на „Јас сум Цако“ од Александар Матовски – Цако во кино „Фросина“   

Промоција на стихозбирката „Јас сум Цако“ од Александар Матовски – Цако, ќе ...