Ресторан „Гурмет“

Скопјани вклучија розово светло во знак на поддршка во борбата против рак на дојка

Жителите на повеќе скопски населби, како и низа познати угостителски објекти, деновиве вклучија розово светло и станаа дел од акцијата на Авон (Avon) за поддршка во борбата против рак на дојка.

Станбена зграда, општина Кисела вода

Станбена зграда, општина Кисела вода

„Засвети розово“ е несебичен чин на солидарност со сите оние чие здравје и живот се загрозени од ракот на дојка.

Гостилница Чардак

Гостилница Чардак

Гостилница „Кај Перо“

Гостилница „Кај Перо“

Гостилница „Наџак“

Гостилница „Наџак“

Кафе-бар „Casa di Borbone“

Кафе-бар „Casa di Borbone“

Ресторан „Наша Софра“

Ресторан „Наша Софра“

Станбена зграда, општина Аеродром

Станбена зграда, општина Аеродром

x

Check Also

Забарите откриваат: како да ја намалите штетата на вашите заби предизвикана од пушењето?

Убавата насмевка е најчесто првото нешто кое го забележуваме кај некоја личност. ...