Сладок фустан. Ама во вистинска смисла на зборот (ВИДЕО)

По 19 пат во Париз се случува Салонот за чоколада кој традиционално се отвора со модна ревија. Со слатка модна ревија. 

Меѓу другите и Марион Бартоли блесна во чоколаден фустан.

Мммм…да посака човек да ја „голтне“.

x

Check Also

Валентина Сампајо ја пишува историјата со Sports Illustrated

Валентина Сампајо од модната агенција Џој Менаџмент, која е првиот трансродов модел ...