Слатка мала богаташка: Сури нема да дизајнира, ама ќе стане блогерка!

Портпаролот на Кејти Холмс ги демантираше вестите дека Сури ќе стане дизајнерка. Нови вести се во игра, Сури ќе основа сопствен моден блог. suri 01
Веста дека ќерката на Том Круз и Кејти Холмс ќе стане најмладата дизајнерка на светот, со потпишан договор од 1,5 милиони фунти и задача да дизјанира есенска колекција наменета за девојчиња, беше демантирана од портпаролот на Кејти Холмс како „100 отсто невистинита“.
 suri 1
Но, странските медиуми сега почнаа да пишуваат дека малата трендсетерка ќе основа сопствен моден блог. Да почекаме, и тоа да го видиме. Иако, наместо ние да чекаме, попаметно би била таа малку да почека, да потпорасне прво, убаво да се описмени, да го прошири модниот речник, па да седне пред компјутерот. Сепак, има само 7 години!
 suri

x

Check Also

Време е за млади таленти!

Што може да е поинспиративно за млади модни ентузијасти од директен допир со колевката на модата Париз? Со таква мотивирачка цел Интернационалниот институт за мода „Изет Цури“ во рамките на своите студии секоја година ги наградува своите најдобри студенти со посета на градот Париз,преку  „Саемот за мода“ , музеи и други институции. Идејата за непосреден увид  во ...