1 место за Спрингфилд

Сосема заслужено: Спрингфилд (SPRINGFIELD) е најдобар трговски објект за 2014 година!

 

x

Check Also

Фолтин на минусни температури ја собра Битола на Зимска приказна

Синоќа во Битола со големиот концерт на Фолтин започна “Зимска приказна” проект ...