Springfield ни носи парфеми инспирирани од старите касетофони

Андрес, Луј и Начо, членовите на популарниот шпански бенд Dvicio, познат по латино-поп музиката, се заштитни лица на кампањата за новите парфеми на Springfield.

Springfield оваа сезона лансира два нови машки парфеми : Rewind & Play Again – Прошетка по сонцето и Rewind & Play Again – Чувство на ноќта.
Двата парфема се инспирирани од веселата музика. Дизајнот пак, е инспириран од музичките елементи на 80-те години, поточно од волкменот и касетофонот.

x

Check Also

Грејс Елизабет е лице во новата кампања на Estee Lauder

Новиот ангел на Викторија сикрет, Грејс Елизабет, е главно лице во рекламната ...