Средете ги шишките на три различни начини (ВИДЕО)

Жените се често во недоумица дали да ги истрижат шишките или не, зашто сметаат дека еднаш кога се кратки не можат ништо со нив. Но не се во право, бидејќи и со истрижани шишки можат да се прават различни фризури.

Шишките одлично го дефинираат изгледот на лицето, а иако чекањето да израснат е вистинска „гњаважа“, не е обавезно да се носат само на еден или на два испробани начини цело време.

Ви нудиме три различни начини како може да ја средите косата со шишки, а сметаме дека ова е само почеток кој ќе ве инспирира и сами да пронајдете нови начини на „носење“ шишки.

x

Check Also

Фризерите би сакале и вие да го знаете ова за вашата коса и фризурите

Понекогаш жените имаат погрешна перцепција за работата на нивниот фризер. Иако цените ...