Многу стил во Stilissimo

Новата колекција на Stilissimo зрачи со многу стил. Ви претставуваме неколку „маст хев“ парчиња по наш избор. Може да ги најдете во бутикот Stilissimo  во ГТЦ, приземје.

mantil

мантил: 3190ден

фустан: 1510ден

фустан: 1510ден

кошула: 1430 ден, панталони: 1560 ден

кошула: 1430 ден, панталони: 1560 ден

 

палто: 2870 ден, сукња: 1350 ден

палто: 2870 ден, сукња: 1350 ден

палто: 3590 ден, кошула: 1790 ден, сукња: 1690 ден

палто: 3590 ден, кошула: 1790 ден, сукња: 1690 ден

палто: 3590 ден,  блуза: 1250 ден,  сукња: 1690 ден,

палто: 3590 ден,
блуза: 1250 ден,
сукња: 1690 ден,

блуза: 1250 ден, сукња: 1690 ден.

блуза: 1250 ден, сукња: 1690 ден.

палто: 3590 ден,  фустан: 1890 ден

палто: 3590 ден,
фустан: 1890 ден

 

 

 

 

 

 

 

 

x

Check Also

Празничен шопинг: Во Carter`s & OshKosh! попустите се сè уште во тек

Почувствувајте ја магичноста на празничниот шопинг – израдувајте ги најмилите со ново ...