Што не насмеа во 2013

Навикнати сме да го гледаме сигурниот, елегантен од на топ моделите на пистата.

Но некогаш се случува и ова!

Погледнете го видеото и не грижете се – девојките се снаоѓаат во секоја ситуација – повредени нема, а сигурно ќе се насмеете. Нас не насмеа до солзи…

Топ модели – и тие паѓаат зар не (2012 – 2013)

 

x

Check Also

Работи кои најчесто забораваме да ги земеме на годишен одмор

Истражувањата покажуваат дека дури 40 отсто од луѓето кога се пакуваат за ...