„Страшна” забава во Скопје Сити Мол за Halloween

„Страшна забава се случуваше овој викенд во Скопје Сити Мол. Голем број на деца беа присутни на Halloween забавата овие два дена која навистина привлече големо внимание.

Децата можеа да уживаат во читањето на страшни и морничави приказни од Страшната вештерка, беа шминкани со страшна филмска шминка од професионални шминкери и уживаа на креативната работилница на тема страв, креирајќи тикви, маски, пајаци, лилјаци. За насјташните имаше и кабина на стравот.

Но, одличната забава продолжува и утре и задутре. Сите посетители ќе можат да уживаат во страшната забава повторно.

А сега погледнете низ фотографиите како поминаа најхрабрите овој викенд.


ВТОРНИК И СРЕДА (30 и 31 ОКТОМВРИ)

18:00 – 19:00 – HALLOWEEN Детска работилница

18:00 – 21:00 – СТРАШНА КАБИНА

19:30 – 20:00 – ВЕШТЕРКАТА РАСКАЖУВА

19:00 – 20:00 – СТРАШНА ШМИНКА

20:00 – 21:00 – СТРАШНИ ФИГУРИ ОД БАЛОНИ

x

Check Also

Original Marines со есенска колекција и преслатки модели

Есента е на прагот, па време е да размислуваме за подновување на ...