Страст за Babette

За сите девојки и дами со префинет стил кои храбро чекорат низ животот, колекцијата Babette е тоа што им неопходно.
Бутикот се наоѓа во ГТЦ, 1 кат, пасаж спроти Манго.
чевли 5.400 ден, чанта 6.230 ден

чевли 5.400 ден, чанта 6.230 ден

 6.020 ден

6.020 ден

7.840 ден

7.840 ден

 

 7.840 ден

7.840 ден

7.840 ден

7.840 ден

7.840 ден

7.840 ден

7.840 ден

7.840 ден

 

7.840 ден

7.840 ден

7.280 ден

7.280 ден

 

4.960 ден

4.960 ден

 

4.880 ден

4.880 ден

4.830 ден

4.830 ден

 

x

Check Also

Нова колекција во Original Marines, нема изненадувања – најдобри се!

Во продавниците на Original Marines пристигна новата колекција. Претпоставувате веќе? Најдобри се. ...