Swarovski и Карли Клос го реинтерпретираат легендарниот филмски момент на Мерилин Монро

За новата рекламна кампања Swarovski ја ангажираше Карли Клос за да ја оживејат легендарната сцена „Diamonds Are a Girl’s Best Friend“ која ја изведуваше Мерилин Монро во 1953 година во филмот „Gentlemen Prefer Blondes“.

Во видеото, опкружена со група мажи, Карли е облечена во розово со многу накит со специфични Swarovski кристали на себе, инспирирајќи се од сцената во оригиналниот филм.

Мерилин Монро

x

Check Also

Кој е Сем Асгари, љубовта на Бритни Спирс?

Сем Асгари е момче на Бритни Спирс од 2016 година. Во најголем ...