Tag Archives: 10 најефикасни диети

10 најефикасни диети избрани од страна на нутриционистите

Најдобра диета за 2014 година е т.н. DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) диета, која го регулира крвниот притисок, оценија нутриционистите.  На основа на анализите, тие направија список од 32 најздрави диети кои ги објави Ју-Ес Њуз (US News), а ...

Read More »